avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract lucrare termoizolatie incomplet + date sediu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract lucrare termoizolatie incomplet + date sediu social firma nereale

buna ziua, de trei luni de zile am incheiat un contract cu o firma de termoizolatie din iasi si ulterior vazind ca persoana respectiva nu are de gind sa inceapa lucrarea am facut o plingere la opc dar dupa ceva vreme mi-am dat seama ca ei nu prea ma pot ajuta, motivind ca firma respectiva nu are sediu, nu raspunde la telefon administratorul firmei ... in urma unor search-uri pe internet am aflat mai multe nereguli mai vechi efectuate de acest administrator, bilete la ordin neacoperite si altele. pe scurt in situatia mea in contract a scris ca "lucrarea se efectueaza in termen de 20 zile de la data montarii schelelor , iar montarea schelelor se va face in data .... " si aici este necompletat, lucru de care se agata el mereu zicind ca este in termenii contractuali , adica 20 zile de la data montarii schelelor. alta problema ar fi ca el are sediul social o adresa nevalida trecuta in contract, plus ca in monitorul oficial am gasit o modificare a sediului social al firmei sale si acesta ar fi trebuit sa apara in contract. bun , omul nu e cooperant si nu vrea sa faca nici lucrarea, ce ma sfatuiti sa fac avind in vedere ca am platit 23 mil si plus alti doi vecini cu inca 10 mil fiecare cooptati tot de mine care ma privesc cu alti ochi acum, ce sanse sunt in justitia de azi sa se faca dreptate ?
Cel mai recent răspuns: gicudar , utilizator 15:37, 23 Septembrie 2010
Simplu, plangere penala pentru inselaciune.
mai e o chestie pe care nu am specificat-o, si anume omuletul e plimbat cu treburi grele prin tribunal si a cam scapat mai mereu, cred ca se datoreaza si dragei lui sotii care e expert la avocatul poporului, asa incit daca as fi sa incep aceasta actiune imi recomandati sa fac aceasta plingere penala(nu e prea mult ? ) la adresa sa ca persoana, sau o plingere civila adresata lui sau firmei ... multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune si abuz cata272 cata272 Va rog a-mi da un sfat in aceasta problema si ma scuzati ca v-am scris toata povestea mea dar am incercat sa ma intelegeti cit mai bine: In octombrie 2007 am ... (vezi toată discuția)
Revizuire de o decisia penala Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli AM AVUT IN CHIRIA O RESTORANT, CARE ERA PUNCT DE LUCRU. SEDIUL FIRMEI ERA ACASA LA FOSTA CONCUBINA MEA, CU CONTRACT DE COMODAT. CONCUBINA, M-A SCHIMBAT USA ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un beneficiar florinx63 florinx63 Am o firma de constructii si la data de 1 oct. 2008 am incheiat un contract de prestari servicii ( termosistem cladire si trotuare betonate in jurul cladirii) ... (vezi toată discuția)