avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

combustibil

Buna ziua

As avea si eu o problema, sper ca ma puteti ajuta. Daca firma A da in chirie masini pentru firma B care face lucrari intr-o mina, firma B poate sa plateasca fimei A cu combustibil?

Va multumesc anticipat

Sorina
Cel mai recent răspuns: sorinapopescu , utilizator 10:34, 22 Septembrie 2010
Buna ziua
A factureaza lui B - chirie utilaje/masini
B factureaza lui A combustibil
A si B compenseaza cele doua facturi, conform procedurii de compensare din OG 77
B trebuie sa aiba CAEN comercializare combustibil
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare pt suma de 298000ron???? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna ziua! Am o rugaminte:-poate sa-mi spuna cineva cum sa procedeaza pentru compensarea sumei de 298000ron?Intr-o parte sunt mai multe facturi ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate combustibili 2012 mary_summerdream mary_summerdream Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti cum se fac inregistrarile contabile a unui bon fiscal de motorina, care sunt sumele, un exemplu concret. ... (vezi toată discuția)
Compensare mihaela2513 mihaela2513 Buna ziua. Doresc sa fac o compensare intre 4 societati si nu stiu cum sa fac procesul verbal de compensare.Firma A factureaza combustibil firmei B, ... (vezi toată discuția)