Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
dupa 9 luni mamei mele i sa adus la cunostinta despre faptul ca i sa schimbat functia din SUPRAVEGHETOR DE NOAPTE in INFIRMIER,cineva a semnat in locul ei,avea si dreptul sa conteste aceasta schimbare in 5 zile,dar cum ea a fost pacalita timp de 9 lunI,mama mea a depus in scris o contestatie la D.G.A.S.P.C Arad in care a mai mentionat si conpotamentul abuziv al sefeului de centru,incluzind abuzuri,agresiuni verbale ale acestuia fata de majoritatea angajatilor,impuneri ale sefului fata de angajati de a munci la ferma personala a acestuia in afara orelor de program,ACUM DUPA CE A AFLAT CA URMEAZA SA RECURGEM LA INSTANTA DE JUDECATA PENTRU ACESTE ABUZURI SEFUL CENTRULUI A DISPUS SA EXAMINEZE PSIHOLOGIC TOT PERSONALUL DE LA INEU,LUCRU CARE NU SA MAI FACUT DE ANI DE ZILE,IN INCERCAREA DE A MANEVRA SI FABRICA MAGARII INPOTRIVA MAMEI MELE...............POATE MAMA MEA SA REFUZE EXAMINAREA PSIHOLOGICA?SI CE ARE DE FACUT?
Conform legilor din Romania, respectiv art. 5 din 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor si art. 144 din 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, personalul angajat in unitati in care se ofera servicii sociale, testarea angajatilor este obligatorie.