avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ilegalitati la D.G.A.S.P.C ARAD
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ilegalitati la D.G.A.S.P.C ARAD

dupa 9 luni mamei mele i sa adus la cunostinta despre faptul ca i sa schimbat functia din SUPRAVEGHETOR DE NOAPTE in INFIRMIER,cineva a semnat in locul ei,avea si dreptul sa conteste aceasta schimbare in 5 zile,dar cum ea a fost pacalita timp de 9 lunI,mama mea a depus in scris o contestatie la D.G.A.S.P.C Arad in care a mai mentionat si conpotamentul abuziv al sefeului de centru,incluzind abuzuri,agresiuni verbale ale acestuia fata de majoritatea angajatilor,impuneri ale sefului fata de angajati de a munci la ferma personala a acestuia in afara orelor de program,ACUM DUPA CE A AFLAT CA URMEAZA SA RECURGEM LA INSTANTA DE JUDECATA PENTRU ACESTE ABUZURI SEFUL CENTRULUI A DISPUS SA EXAMINEZE PSIHOLOGIC TOT PERSONALUL DE LA INEU,LUCRU CARE NU SA MAI FACUT DE ANI DE ZILE,IN INCERCAREA DE A MANEVRA SI FABRICA MAGARII INPOTRIVA MAMEI MELE...............POATE MAMA MEA SA REFUZE EXAMINAREA PSIHOLOGICA?SI CE ARE DE FACUT?
Cel mai recent răspuns: mariusgmg , utilizator 20:02, 2 Septembrie 2011
Conform legilor din Romania, respectiv art. 5 din 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor si art. 144 din 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, personalul angajat in unitati in care se ofera servicii sociale, testarea angajatilor este obligatorie.
da
este obligatoriu,dar cu orice cabinet autorizat,nu doar cu cine vrea seful de centru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluari phihologice angajati permanenti danielasi2013 danielasi2013 Buna ziua, La societatea unde lucrez seful nostru a hotarat sa ne faca niste evaluari psihologice..apeland in acest fel la o firma specializata.Prima data ... (vezi toată discuția)
Analize medicina muncii invatamant Axus Axus Buna seara, Predau in 2 scoli si de anul acesta mi se cer examenul de medicina muncii si cel psihologic in original, in ambele scoli.Nu mi-au fost decontate ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile legale de audiere , pentru un minor implicat intr-un proces? netie netie La initierea act de incuviintare vizite, tatal a cerut audierea copilului si instanta a acceptata chiar daca am specificat ca minorul a mai fost audiat in ... (vezi toată discuția)