avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie facuta telefonic
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie facuta telefonic

Are vreo valoare in instanta somatia facuta telefonic? Intrerupe prescriptia?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:31, 22 Septembrie 2010
Daca e reconoscuta de debitorul in instanta, da, are valoare de intrerupere prescriptiei. Daca nu, ...vorbele zvoara, se zice in Spania.
=D>
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2010
TAMTAM, utilizator
Buna seara .
Si cum dovedeste cel ce a sunat sa someze,ca a somat,cu inregistrarea convorbirii telefonice ,poate fi aceasta proba concludenta ?
Cred ca notificarea scrisa sau prin publicitate este cea care este cea mai plauzibila.
Marius Bote

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante mai vechi de 3 ani de zile vali avram vali avram as vrea sa stiu ce pot face pentru a recupera creante mai vechi de 3 ani de zile (vezi toată discuția)
Intampinare la somatie de plata bgeri2007 bgeri2007 Am primit o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de debitor - somatie de plata. Si sunt nedumerit cu acea intampinare care trebuie depusa. Pe ... (vezi toată discuția)
Prescriere actiune recuperare creanta. Cristianna Cristianna Buna ziua!Am actionat in instanta o societate pe somatia de plata,am pierdut ,cu toate ca aveau o plata partiala facuta,dar nefiind factura stampilata au spus ... (vezi toată discuția)