avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Un salariat a primit o decizie din partea directorului general cu privire la controlul financiar intern. Decizia a fost adusa la cunostinta salariatului si a semnat de luare la cunostinta. Insp de resurse umane a omis sa modifice fisa de post a salariatului cu noile atributii privind controlul financiar intern.
Insp de resurse umane va face act aditional la CIM pentru modificarea atributiilor din fisa postului, anexa nr. 2 la CIM.
Intrebarea este: ce data se va trece la "prezentul act aditional a fost incheiat in 2 ex urmand sa-si produca efectele incepand cu data de .......... ? Data emiterii deciziei sau data cand s-a intocmit actul aditional.
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 11:26, 22 Septembrie 2010
Data luarii la cunostinta de emiterea deciziei sau data prevazuta in ea, daca este o alta data prevazuta in decizie.
Data de la care produce efecte un act nu poate fi anterioara datei semnarii actului respectiv.

Puteti formula astfel:

" prezentul act aditional a fost incheiat in doua exemplare, urmand sa-si produca efectele incepand cu data semnarii lui."
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi incalcate? reorganizare societate, schimbare functie stock1010 stock1010 Lucrez intr-o societate cu capital majoritar de stat. In cadrul acestei societati , am detinut o functie de conducere ,intr-o subunitate a acestei societati. ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat pentru corectare salariu ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa imi spuneti cum trebuie procedat in cazul urmator: - colegul de la Resurse Umane a incadrat gresit in Noua Lege a ... (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial lilu lilu IN BAZA UNUI REFERAT INTOCMIT DE CONDUCEREA UNITATII , PENTRU FUNCTIA DE ECONOMIST S-A STABILIT MODIFICAREA DURATEI MUNCII CU 1.07.2008 DE LA NORMA INTREAGA LA ... (vezi toată discuția)