avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... viitorul sot dator la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

viitorul sot dator la banci

Doresc sa ma casatoresc cit de curind .dar viitorul sot are datori la banci .precizez ca nu are nici un bun imobil sau alceva ce ar putea sa ii fie luat in urma executari silite pe numele lui ,precizez ca si lucreaza in strainatate dar creditele restante sint in tara facute ,as dori sa stiu daca cumva in urma casatori ..si daca vom cumpara un imobil sau autoturism in tara si va fi doar pe numele meu puse se poate avind amindoi acelesi nume de familie in urma casatori ,bancile sau firmele de excutare silita sa poata sa si le recupereze pt datorile vechi ale viitorului sot ?

multumesc anticipat pt raspuns !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:51, 22 Septembrie 2010

poate fi executata silit partea sotului din acel bun comun, in concluzie daca va luati o casa, creditorul poate sa ceara partajul bunului pt a executa partea sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte lamurire executare silita tiby1 tiby1 Eu si cu fosta sotie de care am terminat recent divortul, am contactat (in timpul casatoriei) un credit de 50.000 ron de la banca. Titular de contract sunt eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu nevoie de o îndrumare.in 2008 am achiziționat ... Lavinia G. Lavinia G. Buna ziua, am si eu nevoie de o îndrumare.In 2008 am achiziționat un apartament cu credit ipotecar..In urma divorțului de fostul sot creditul nu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu rate la banca?este posibil? cppb cppb Buna ziua. Am o nelamurire: as dori sa plec cu sotul din tara dar el are un credit la banca de nevoi personale luat inaintea casatoriei in urma caruia a ... (vezi toată discuția)