avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cazier judiciar

Care este termenul de valabilitate a cazierului judiciar ptr. angajare?
Dar analizele ptr. angajare ?
Stie cineva?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:05, 26 Septembrie 2010
3 luni pentru cazierul judiciar
Cazierul judiciar are o valabilitate de 6 luni de zile de la data eliberării.
Medicul de medicina muncii, care deserveste unitatea dvs. si care va da avizul de apt sau nu pentru postul respectiv, se poate pronunta daca anumite analize medicale sunt in termen sau trebuie refacute.
Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu medical si surpriza!!! postul meu a fost ocupat sdm_sae sdm_sae Buna ziua! Dupa un concediu medical legal de 9 luni am revenit la serviciu si am gasit un alt coleg in locul meu.Mi s-a comunicat verbal ca nu mai au locuri pe ... (vezi toată discuția)
Avizul de aptitudine necesar reluarii activitatii ContSters221599 ContSters221599 Din cuprinsul H.G.nr.355/2007 nu rezulta obligativitatea ca salariatul sa obtina avizul de aptitidine de la medicul de medicina muncii cu care angajatorul are ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medic de familie necesara la angajare Ianuaria Ianuaria Buna seara, La angajare mi se solicita o adeverinta de la medicul de familie in care sa se specifice ca sunt apt de munca. Medicul de familie a refuzat ... (vezi toată discuția)