avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bilet la ordin
Discuție deschisă în Executare silită

Bilet la ordin

Am primit de la o firma un bilet la ordin pentru suma de 10.000 lei. Biletul la ordin a fost refuzat din lipsa totala de disponibil. Ulterior, debitoarea a achitat 7500 lei si a ramas un rest de 2500 lei pe care nu mai vrea sa-i plateasca. Pot pune in executare buletul si pentru o suma mai mica decat cea inscrisa pe el? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihnea popovici , utilizator 11:20, 23 Septembrie 2010
Da, din moment ce s-a achitat din datorie...
Adica pot sau nu sa-l execut?
Puteti, sa-l executati pe suma ramasa.Cererea de executare se va face pe suma ramasa.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat refuzat de banca. exista solutie? nyusziful nyusziful Buna dimineata. Va rog indrumati-ma in aceasta situatie: intre societatea noastra si o alta societate a fost incheiat un contract de prestari servicii in baza ... (vezi toată discuția)
Daca mi-a platit deja jumate' din biletul la ordin? CATY22 CATY22 Buna, Daca am un bilet la ordin si mi s-a platit deja jumatate, dar cealalta nu mai vrea sa mi-o plateasca, si la telefon nu mai raspunde, sa-l investesc si ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin edomide edomide Buna ziua:) As dori sa stiu cum se procedeaza in urmatoarea situatie: un debitor a eliberat un bilet la ordin unui SRL, biletul la ordin a fost dat spre ... (vezi toată discuția)