avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită bilet la ordin
Discuție deschisă în Executare silită

bilet la ordin

Buna ziua:)

As dori sa stiu cum se procedeaza in urmatoarea situatie: un debitor a eliberat un bilet la ordin unui SRL, biletul la ordin a fost dat spre executare unui executor judecatoresc si intre timp, debitorul a achitat o parte din suma inscrisa pe biletul la ordin. Se executa biletul la ordin cu intreaga suma ?! Executorul poate refuza executarea biletului la ordin ?!

Va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:01, 12 Septembrie 2011
se executa pentru suma ramasa neachitat + cheltuielile de executare
Asta daca intre timp beneficiarul BO nu a girat titlul de credit in fafvoarea altei persoane. In acest caz se va executa toata suma inscrisa pe Bilet. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire bo girat avocatnetuser avocatnetuser Multe dintre biletele la ordin primite de societatea mea le girma catre diversi furnizori. In caz de refuz la plata, noi recuperam biletul refuzat, platim ... (vezi toată discuția)
Este dator executorul judecãtoresc sã verifice titlul executor prezentat spre executare? rapoimpex rapoimpex Caz: Un contract bancar pe o societate comercială, negarantat de proprietari cu bilete la ordine. Biletele sunt deținute de bancă pe un alt contract ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat WEO WEO Rog sa imi spuna cineva ce inseamna bilet la ordin avalizat - in sensul ca garanteaza cu afacerea. In caz de neplata raspunde cu toate activele firmei? In caz ... (vezi toată discuția)