avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... raspuns la notificare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

raspuns la notificare

1.Va prezint un fragment din raspunsul BCR-ului la notificarea mea: "costul total al creditului dvs. reprezinta suma dobanzilor si comisioanelor aplicabile creditului, iar aceasta reprezinta o valoare absoluta. Costul total a fost estimat cu luarea in considerare a valorii initiale a creditului aprobat, pe perioada initiala de creditare, cu dobanda curenta si comisioanele curente (i.e. comisionul lunar de administrare credit), deci cu costurile de la data Actului Aditional.".........sincer.....m-au ametit!
2.In contract (2008) se spune ca "in DAE sunt incluse: dobanda anuala, comisionul de analiza a documentatiei, de acordare credit si de administrare, cheltuieli efectuate cu incheierea politei de asigurare pe viata, comisionul de urmarire riscuri, precum si alte costuri".
3.In actul aditional se spune ca in calculul DAE au fost luate in considerare dobanda anuala si comisionul lunar de administrare.
Din cele prezentate mai sus in DAE este inclus si comisionul de risc?????
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 20:25, 22 Septembrie 2010
Da, dar botezat ca si comision de administrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dae nelutu2 nelutu2 In cuprinsul contractului de credit pe care il am, nu este stipulat nimic despre DAE, ce este si cum se calculeaza, in schimb, apare in graficul de rambursare ... (vezi toată discuția)
Care este marja? dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Imi cer scuze. Nu am fost destul de explicit. Comletez: Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe :O) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: ... (vezi toată discuția)
Care este marja? dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Va rog sa ma lamuriti cu un sfat profesionist: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului contract dobanda curenta este de 6,45 % ... (vezi toată discuția)