avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... banci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

banci

Buna ziua ma consult cu o problema pe care nu o pot rezolva pentru ca nu am cu cine discuta.Am doua credite la BCR pentru care am platit ratele la zi 3 ani aproximativ 1200 euro pe luna de o saptamana am facut cerere de amanare la plata pentru 3 luni ,cei de la Bcr mi-au cert o serie de acte din care sa reiasa ca nu mai am veniturile care le aveam cand am contractat aceste credite ,am alergat o saptamana pentru toate aceste acte le-am pus la dispozitie tot ce au vrut si mi-au dat ca raspuns ca nu-mi pot da de cat 6 luni de gratie in care sa platesc doar jumatate din rata pentru un credit iar pe celalat mi lau acceptat,le-am cerut o explicatie si mi-au zis ca asta este tratamentul pe care mi-l ofera in conditiile in care eu le-am prezentat toate veniturile mele actuale venituri care inseamna 1000 ron deoarece eu sunt in somaj alaturi de sotia mea si avem si doi copii,nu mai pot sant disperat am platit 3 ani fara nici o inarziere si acum iam rugat sa ma lase trei luni sa ma pun pe picioare si ei mi-au intors spatele va rog ajutati-ma sa nu-mi pierd casa
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 20:25, 22 Septembrie 2010
In caz extrem, in cazul in care nu vor fi intelegatori, daca cumva ati fost bugetar v-ati putea adresa instantei incercand sa obtineti judecatoreste ceea ce vreti.
Depinde insa foarte mult cum sunt redactate clauzele contractuale.

Simplul fapt ca nu mai aveti venituri insa nu este de natura de a va ajuta in instanta.
Contractul reprezinta legea partilor.

avocat Claudiu Lascoschi
este greu de lucrat cu bcr
trebuie sa platiti nu aveti alta solutie.
Dupa verificarea contabila a actelor D-voastra, in limitele minime admisibile v-au acordat un sprijin de 6 luni. Nu au exagerat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata la banca IulianDan IulianDan Buna seara,am cumparat un frigider acum 3 ani in valaore de 500 lei si mi sa dat un card din repectivul magazin si mia spuns ca trebuie sa platesc 50 lei pe ... (vezi toată discuția)
Credit restant Pysy33 Pysy33 Buna ziua, va contactez in legatura cu un credit de nevoi personale pe care l-am contractat in urma cu 1,6 luni la BCR , fost de fapt o refinantare a unui ... (vezi toată discuția)
Credite bancare rodicadumitru rodicadumitru Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: acum 2 ani am contractat 2 imprumuturi bancare, fara garantie ipotecara ( doar in baza ... (vezi toată discuția)