avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rata la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rata la banca

Buna seara,am cumparat un frigider acum 3 ani in valaore de 500 lei si mi sa dat un card din repectivul magazin si mia spuns ca trebuie sa platesc 50 lei pe luna timp de 1 an,iar cand sa platesc rata trebuia sa platesc mai mult,nu am platit cateva luni rata a crescut,iar acum dupa acesti 3 ani,am de platit 2200 de lei,Mi se pare exagerat de mult,se poate face ceva?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:52, 22 Decembrie 2014
Bună dimineața,

Fără a se vedea contractul, nu se poate emite o opinie , ar fi hazardat. Citiți cu atenție contractul de credit si vedeți ce clauze v-ați asumat.
Mi se pare exagerat la cumpararea uni produs in valoare de 500 lei sa am de platit dupa 3 ani 2200 lei,iar cum imi este foarte greu sau imposibil sa platesc dintrun salariu de 600 lei ... Sunt somat cu executarea de crede recuperatori de credite,dar nu am nici un bun
Exista unele carduri care ar trebui sa fie avantajoase daca te ghidezi dupa numele cardului dar daca citesti contractul iti dai seama ca in caz ca nu platesti la timp ratele dobanda calculata este una foarte mare.

Ar trebui sa faceti ce v-a comunicat Ilie1111. Este posibil ca din calcule sa reiasa exact suma care o datorati - chiar daca dvs vi se pare exagerata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajuti-ma anamariamario anamariamario buna seara.ma numesc ana maria pitulice si as dori sa ma ajutati daca se poate.in aprilie 2007 am luat un credit de nevoi personale de la bancpost pe o ... (vezi toată discuția)
Executare silita; sechestru bunuri neluman1 neluman1 Bine v-am gasit, Am un credit de nevoi personale de cca. 30.000 lei si un card de credit de 3.000 lei. Am platit rate cca. 3 ani si datorita situatiei ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)