exista pposibilitatea,ca agentul de politie,sa nu se fi sesizat din ofiviu?cineva a vrut sa imi fure masina,nu a reusit sa intre in ea,caci eu dormeam pe bancheta din spate.acesta a recunoscut ca avrut sa ia o geamta din masina,si ca fratele meu l-a trimis,avea cheie.masina e a mea personala.nu am facut plangere.iar un amic de la politie,mi-a spus ca nu sa intocmit acte premergatoare urmaririi penale,si au trecut 6 luni.multumesc.
Nu cred ca are sens sa va mai deranjati daca organul de politie nu s-a ocupat de problema atunci.
Veti pierde cca 30-40 de minute doar pentru audiere...si cam degeaba...
Problema este cam incurcata si de aceia la acea data si politia a lasat-o moarta, deoarece nici dvs nu ati fost consecvent, spunand ca a fost trimis de fratele dvs cu cheie, etc.Sa cred ca era o cheie originala. Apropo a reusit sa plece cu auto?
Nu prea sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de furt.
Puteti merge personal la politie ,daca insistati in plangere,pentru a verifica stadiul cercetarilor sau puteti obtine relatii,daca formulati o cerere in acest sens catre comandantul politiei sau catre procurorul care supravegheaza instrumentarea cazului.
^pt ce sa mearga la politie daca nu s-au intocmit acte premergatoare urmaririi penale?:O
nu stiu daca are legatura cu topicul dar intreb aici.....de unde pot lua termenele in care se pot depune plangerile penale?....un articol ceva exista?..tks
Plangere penala
alex11dan
am facut o plangere la parchet,acestia au intocmit un dosar penal,l-au trimis la politia din comuna respectiva pt cercetari,am fost chemat atat eu cat si ... (vezi toată discuția)