avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... de ce clauze sa ma feresc?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

de ce clauze sa ma feresc?

o prietena de-a soacrei mele,varsta de 77 de ani mi-a propus mie si sotiei mele sa imi dea casa ei cu contract vanzare-cumparare cu conditia ca eu sa platesc totul(impozit,gaz,curent,etc)si sa am grija de casa.in aceea casa ar trebui sa locuiesc eu si sotia impreuna cu proprietara actuala.ea nu a fost casatorita niciodata si nu are copii,dar are nepoti de la surori si frati.ma intereseaza ce clauze pot fi introduse in contract si de care sa ma feresc.nu doresc sa aflu de anumite clauze ascunse sau interpretabile dupa semnarea contractului sau mai rau din cauza unor asemenea clauze sa ma trezesc peste cativa ani in strada.puteti sa ma ajutati?va rog frumos
Cel mai recent răspuns: exit vs exit , utilizator 22:18, 22 Septembrie 2010
De acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare arvuna cumparare imobil feier_daniela feier_daniela spuneti mi daca am alta solutie decat instanta pentru recuperarea avansului dat pt o casa.casa avea datorii pe care vanzatorul nu le a declarat la incheierea ... (vezi toată discuția)
Se poate construi casa pe un teren aflat in propr altcuiva ? sorel_789 sorel_789 Buna ziua, Doresc sa cumpar un teren, care nu poate fi vandut decat cu constructie intabulata pe el. ( asa e restrictie in contractul de vanzare-cumparare). ... (vezi toată discuția)
Autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare vickm vickm Este obligatoriu sa merg la notar pt autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare? Daca nu este obligatoriu care ar fi avantajele? Ce taxe se ... (vezi toată discuția)