avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daune psihice si morale, violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daune psihice si morale, violare de domiciliu

pot sa dau in judecata o persoana care dupa ce a patruns in curtea casei mele fara acordul meu m-a lovit si mi-a speriat cei doi copii minori de 9 si respectiv 12 ani ? Dupa cat timp de la data incidentului
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 11:47, 23 Septembrie 2010
in cel mult 2 luni
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incresintrea minorului in vrsta de 3 an eli21 eli21 Buna am si eu o problema cu fostu sot cu care am stat 5 ani si a rezultat un copil in varsta de 3 ani. Am plecat de la el acum 5 luni si ma tot ameninta ca imi ... (vezi toată discuția)
Fiind singura cu doi copii minori acasa o vecina a intat in curtea mea si m-a lovit Velica Rodica Velica Rodica Pe data de 28 august 2010 la ora 21.30 in timp ce ma aflam in curtea casei mele impreuna cu cei doi copii minori ai mei o vecina se afla cu trei caini pe ... (vezi toată discuția)
Copil lovit takama takama Baiatul meu face gimnastica de cativa ani. Acum are 9 ani. La club baietii il lovesc si il hartuiesc aproape zilnic. Discutiile cu copii si cu parinti nu a ... (vezi toată discuția)