avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Individ periculos - politia nu are cum sa-l pedepseasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Individ periculos - politia nu are cum sa-l pedepseasca

Intr-o scara de bloc un individ are complici pe restul vecinilor mai putin 1 vecin impotriva caruia acest individ savarseste fapte atat de natura penala cat si contraventionala.
Ceilalti vecini sunt complici ai acestuia deoarece ii ascund cu "sfintenie" toate faptele acestuia iar Politia nu are cum sa-l pedepseasca pentru ca "nu sunt probe" si "nu ai cum sa obligi omu' sa spuna adevarul".
Cand vine Politia, pe orice vecin ar intreba toti raspund in cor: "n-am vazut, n-am auzit".
Cum vedeti rezolvarea acestei probleme ?
Cel mai recent răspuns: Ion Georgescu , Avocat 20:35, 5 Decembrie 2007
SA-L INREGISTREZE!(de ex. cu un reportofon).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in urma unui conflict iondache iondache In primul rand va multumesc pentru faptul ca ati intrat pe topicul creat de mine cu intentia de a incerca sa ma ajutati. [b]Cei care nu au rabdare sa ... (vezi toată discuția)
Un vecin de bloc ne murdareste masinile. Tepes Tepes Avem un pesionar in bloc care are pretentia sa mearga neaparat in linie dreapta de la scara blocului pina la tomberoane. Uneori trebuie sa ocoleasca vreo ... (vezi toată discuția)
Declararea resedintei compmmf compmmf Buna ziua, Am citit in legea 290 /2005 ca resedinta sau domicilui trebuiesc declarate in termen de 15 zile de la modificare. Am un vecin care locuieste in ... (vezi toată discuția)