avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu intretinerea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu intretinerea

Am un apartament luat prin credit ipotecar, pe care nu am mai putut sa il platim.
Apartamentul nu este inca pus sub sechestru de catre banca dar eu am eliberat apartamentul.Cum trebuie sa procedez sau la cine sa ma adresez ca sa pot sa ma scad de la intretinere si de la caldura din apartament,putand face dovada ca nu locuiesc in apartament deoarece sunt plecata din tara si ca acesta urmeaza sa fie luat de catre banca
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:07, 23 Septembrie 2010
Avand in vedere situatia dvs ,va revine obligatia sa comunicati oficial reprezentantului legal al asociatiei de proprietari din care face parte imobilul
Acesta va lua act de faptul ca imobilul nu este locuit.
Aspectul ca imobilul nu este locuit,are drept consecinta neimpunerea de plati consum intern ,dar vi se vor calcula in continuare cote parti comune.
Faceti o cerere scrisa catre presedintele asociatiei de proprietari in care mentionati data din care nu mai locuiti in apartament.
Urmare a acestui fapt nu veti mai fi pus la plata electricitatii, gazelor si gunoiului, evident a apei pe care nu o consumati.

Cheltuielile care se impart pe cota-parte indiviza, fond de rulment, fond de reparatii le platiti, indiferent daca locuiti sau nu acolo pana se va transa situatia cu detinerea apartamentului de catre dv..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu locuiesc in apartament, nu intru in bloc, cat trebuie sa platesc? nelta0505 nelta0505 Buna ziua! Din noiembrie 2009, am depus la administratie o cerere prin care solicitam sa se tina cont, la calculul intretinerii, de faptul ca nu mai locuieste ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere iliescudoina iliescudoina Doresc sa stiu daca sunt obligata la plata intretinerii in cazul in care am lipsit din locuinta 90 de zile si am comunicat ca voi lipsi , printr-o cerere ... (vezi toată discuția)
Asociatii proprietari. cheltuieli intretinere Wuwwus Wuwwus Va rog sa-mi spuneti cum sunt repartizate cheltuielile de intretinere pe care trebuie sa le achite un proprietar, care nu a locuit in apartament in luna ... (vezi toată discuția)