Buna ziua
am infiintat acum o luna o Intreprindere individuala neplaitoare de TVA, pe care acum as vrea sa o transform in platitoare de TVA (deoarece am ca obiect de activitate comert si voi deschide un magazin alimentar si e cam dificil de inregistrat facturile de la furnizori)
am mers la Registrul Com din Alexandria, si mi s-a spus ca nu tine de ei
va rog ajutati-ma cu un sfat - unde sa merg si ce formular sa completez? , ca sa o transform in platitoare de TVA?#-o
Mergi la Administratia Financiara, de preferat sa ai la tine copie balanta verificare, copie cui, completezi la finante o cerere de luare-n evidenta ca platitor tva si cam atat.
Dupa cateva zile iti elibereaza un aviz cu care cred ca trebuie sa te duci la registrul comertului .... nu sunt sigura.
Dar cel mai bine mergi la administratie, ei te vor indruma cel mai bine sau poate se gaseste cineva mai informat decat mine in domeniu fiscal.
Cerere
alinaion82
Buna ziua!
Spune-ti-mi va rog cum tb sa arate cererea prin care o firma doreste sa devina platitoare de tva? Si ce acte tb depuse?
va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Radiere pfa
mihaela495
Buna ziua,
As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante.
Am inteles ca ... (vezi toată discuția)