Buna ziua!!!
Am preluat in administrare o asociatie de proprietari in data de 15.07.2010. Asociatia a fost infiintata in luna aprilie 2010 prin desprinderea de asociatia mama. Situatia financiara preluata de la fosta asociatie nici pana in prezent.
Intrebarea mea este: trebuia depus activ si pasiv pana la data de 01.09.2010 pentru perioada 04.2010 - 07.2010 asociatia fiind nou infiintata iar preluarea fondurilor de la fosta asociatie nu este clarificata????
Avand in vedere obligatiile financiar-contabile distincte ca si entitate juridica,va revine obligatia ca in termenul legal prevazut sa comunicati autoritatii situatia soldurilor.
Contactati inspectorul responsabil ,cu documentatia justificativa demonstrati ca actualmente se deruleaza verificarea si individualizarea fondurilor ,urmand ca la finalizare sa depuneti situatia soldurilor aferente noii asociatii
@catalinaionescu,
Intocmiti o situatie a soldurilor elementelor de activ si pasiv si depuneti-o la primarie.
Aceste situatii se depun din 6 in 6 luni si, de obicei, nu le verifica nimeni. Dar daca pe viitor o sa intrati in posesia documentelor necesare puteti sa faceti o situatie rectificativa si-o depuneti sau ateptati peste 6 luni cand o sa trebuiasca sa intocmiti iar situatia si-atunci o faceti corect.
Admin blocului
doar_eumike
Buna seara,
am urmatoarea speta: in luna iunie..s-a facut sedinta extraordinara a asociatiei de locatari X si Y..in care s-a stabilit inlaturarea vechii ... (vezi toată discuția)