avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita banca
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita banca

Buna ziua. As vrea sa stiu si eu daca este corect cum a procedat banca in cazul meu si anume:

In 2006 am facut un credit pt mine ca pfa si girant eu ca persoana fizica. Datorita unor probleme personale combinate si cu pierderea unor clienti, am ramas restanta cu 3 rate ( 600 lei rata), cea mai veche avand 100 zile. m-a sunat un executor din cadrul bancii si am fost azi la o prima discutie. Toata datoria pana la finalizarea creditului este de 23000 lei. Mi s-a spus ca singura solutie este sa achit un avans de 30-35% din toata suma si restul in rate pana in maxim 6-8 luni, dar nu mai mult de 8 luni, altfel intra executarea silita in vigoare, cu blocarea tururor conturilor bancare si pana la vinderea activelor aflate in proprietate, pana la casa.
Pot face asa ceva? In cazul meu mentionez ca sunt vaduva de12 ani si apartamentul proprietate este detinut in comun de catre mine si cei 2 copii (mostenitori dupa tatal lor) iar alte valori nu am.
Mi s-a dat temen de circa 3 saptamani ca sa comunic ce fac si sa semnez acordul cu executorii.
V-as ruga sa ma ajutati spunandu-mi daca este legal cum procedeaza si ce cai de atac am sau cum pot rezolva problema.
Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 16:47, 23 Septembrie 2010
In somatie, orice act emis de executor trabuie stipulata nr. de dosar instanta a incuviintarii executarii silite. Daca aveti asa ceva si puteti verifica acest lucru pe portalul instantelor de judecata, pot urmarii toate bunurile dvs.E bine sa ajungeti la o intelegere cu creditorul, nu cu executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte civila in procesul penal-executare silita cu sechestru asigurator dmd75 dmd75 Sunt parte civila intr-un proces penal.Exista o hotarare irevocabila conform careia ,,În baza art.6/1 alin.4 din Legea nr.78/2000 obligă pe inculpata să ... (vezi toată discuția)
Căi de rezolvare a unei executări silite pentru un car lieutenantdata lieutenantdata In anul 2012 am solicitat si obtinut un imprumut la un CAR. Din banii obtinuti am imprumutat pe unul din girantii mei, cu conditia sa participe la rate. Din ... (vezi toată discuția)
Credit cu coplatitor.rate restante rali2012 rali2012 buna seara.ce se intampla in cazul in care nu am platit doua rate la un credit cu coplatitor.poate fi executat un teren proprietatea coplatitorului daca nu ... (vezi toată discuția)