avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestatie la taierea pensiei de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestatie la taierea pensiei de invaliditate

Am facut contestatie la decizia de taiere pensiei de invaliditate la casa de pensii asa cum scria pe decizie si am primit raspuns ca trebuia sa fac la institut la bucuresti ca ei au dispus incetarea pensiei Am facut alta contestatie la bucuresti si aș vrea șa știu in cat timp trebuie sa primesc raspuns a fosf trimisă pe 27 septembrie si primită pe 1 oct la Buc.,ca daca nu primesc un raspuns favorabil as vrea sa merg in instanta
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:41, 23 Septembrie 2010
in 30 de zile ar trebui sa primiti raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la taierea pensiei de invaliditate rosca bibi rosca bibi Buna ziua.La primul mesaj nunam primit nici un raspuns sper sa primesc acum.Am facut contestatie la decizia de taiere apensiei de invaliditate si am primit ... (vezi toată discuția)
Am fost depensionat, nu pot beneficia nici de indemnizatie de somaj adrianp55 adrianp55 Am fost pensionar pe caz de boală din anul 2008 păna in august 2010.Comisia de revizuire am avut-o în aprilie a.c,de la care am primit aviz favorabil pâna ... (vezi toată discuția)
Decizie provizorie de pensie, pensie provizorie, decizie definitiva de respingere a cererii privind acordarea pensiei pentru limita de varsta ildor64 ildor64 In luna iunie 2011 am depus un raport (cerere tip militar) pentru a iesi la pensie. S-a analizat raportul si incepind cu 01.07.2011 prin ordin pe inspectorat ... (vezi toată discuția)