Am avut o somatie de plata in cadrul careia procedura de citare a debitoarei s-a facut prin afisare. Acum vine cu cerere in anulare si spune ca n-a avut cunostinta de dosar, ca nu s-a putut apara si mai face si niste plangeri la posta si la parchet impotriva agentului procedural care a efectuat procedura, cu motivarea ca din cauza acestuia a pierdut procesul. Totusi, era al 3-lea litigiu pe care l-a avut cu noi si am si notificat-o ca, daca nu ne achita debitul, o vom actiona in instanta. Cum as putea sa ma apar? Are vreo sansa sa i se admita cererea?
Daca procedura de citare (afisare)a fost legal indeplinita nu, am avut o situatie similara iar contestatia a fost respinsa ,eu am depus la dosar un certificat constatator de la registrul comertului pentru a evidentia ca pirita avea sediul la adresa respectiva.
Am avut primul termen si i-a pus in vedere petentei ca, pana la termenul urmator, sa faca dovada faptului cum a luat la cunostinta de hotarare....poate nu mai e in termen. Ei zic ca tot prin afisare. Adica citatia nu au vazut-o, dar hotararea da? Ce parere aveti?;)
E nulitate?
hanibal
Firma A cheama in judecata firma B in cadrul unei somatii de plata. Se emit citatiile si se constata lipsa de procedura cu parataB. I se pune in vedere ... (vezi toată discuția)
Urgent somatie
OANA GORAN
:( dragi colegi,
am urmatoarea problema: am depus cerere de investire cu formula executorie a ordonantei prin care mi se admite somatia de plata.....
mai ... (vezi toată discuția)