Am avut niste discuti cu socri mei si a avut loc o cearta ... ei au luat-o pe sotia mea la ei acasa(ea prima data nu a vrut sa plece,dar s-a lasat convinsa de parinti si pana la urma a plecat).eu intentionez sa bag divort ptr ca nu ma inteleg cu ea(e incapatanata,dezordonata etc.).Am inteles ca trebuie sa anunt la politie ptr parasire de domiciliu(am inteles ca ma va ajuta la divort),casa in care stau este a mamei mele,deci e a nu are nici o legatura la casa dar in schimb are mutatia facuta pe adresa la care stau eu.
Vreau si eu niste sfaturi cu privire la acest lucru si la procedurile de divort
Va multumesc anticipat
PS. avem o fetita impreuna,stiu ca dreptul de a-mi vedea fetita nu mi-l ia nimeni,se poate sa cer fetita la mine,avand in vedere ca e inca mica.
Parasirea de domiciliu e o tampenie. Parca suntem pe vremea lui Papura Voda... sau in filmele americane.
Fiecare sot are dreptul sa-si schimbe domiciliul sau resedinta. E vorba despre libertatea individului...
Oricum, mai bine vorbiti cu sotia si-i explicati clar ca nu puteti continua astfel. Inteleg ca sunteti suparat, e normal, dar nu faceti lucrurile la nervi ca s-ar putea sa va dauneze; reaua credinta a sotului poate fi folosita in divort, incredintare minor, stabilire program vizitare. Astfel, mai bine rationati ca doi oameni maturi si vedeti ce e mai bine pentru cea mica.
Va rog sa ma iertati daca am intrat prea mult in sfera intima a familiei dv., dar in aceasta ramura de drept cele mai multe decizii gresite se iau din lipsa de comunicare.
Va doresc viata frumoasa si sa va fie fericita micuta!