avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinerea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinerea permisului

Buna,sint din R.Moldova.In luna iulie 2010 am trecut in tranzit Romania cu o masina cu numere provizorii expirate.In vama, la iesire din Romania, politia de frontiera mi-a facut proces pe art 85 alin 1 OUG 195/2002 si mi-a luat permisul.Dovada cu drept de circulatie pe 15 zile.La intrebarea mea cind si unde o sa-mi primesc permisul,agentul mi-a spus ca, in curind la adresa de domiciliu in R Moldova. Va rog sa-mi dati un raspuns: e posibil sa fiu retinut de la 1 la 3 ani,si de ce in 3 luni nu am primit permisul. Cit poate sa continuie acest proces? si la cine sa-ma adresez.Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andys , utilizator 10:42, 7 Octombrie 2011
Si daca imi iau un avocat sa urgenteze cazul,ma v-a costa mult?
Onorariile se negociaza direct cu avocatii sau cu casele de avocatura si acestea sunt percepute in functie de notorietatea,de performantele firmei sau ale casei de de avocatura ,de complexitatea cazului
Salut tuturor. A trecut mai bine de un an dar permisul nu l-am primit si cu dosarul nu e nimic clar, procurorii sunt prea obositi sa-mi rezolve cazul:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier terence terence Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) johnymg johnymg Buna ziua, am nevoie de ajutorul dumneavoastra , sunt din Republica Moldova cu dubla cetatenie(adica am si cetatenie Romana). Am procurat un autoturism din ... (vezi toată discuția)
Obtinere carnet / dovada busubogdan busubogdan Buna ziua , Carnetul mi-a fost suspendat acum 3 luni , si sunt acuzat intrun proces deschis , alcohol la volan 1,10 in sange . am produs un accident fara ... (vezi toată discuția)