Formulati actiune de sistare a pensiei de intretinere acordata fetei dvs,motivand-o prin cele aratate mai sus si atasand la aceasta actele doveditoare,copie de pe acea adeverinta si indicand si faptul ca in prezent lucreaza,aratand si sediul locului sau actual de munca.
Instanta va dispune sitarea pensiei de intretinere.
Succes !
Domnule Presedinte,
Subsemnatul..........................domiciliat in .............................,in calitate de reclamant,tata al majorei............................,formulez in contradictoriu cu parata.......................,domiciliata in.,..................,in calitate de fiica majora prezenta
ACTIUNE DE SISTARE A PENSIEI DE INTRETINERE
In fapt:
Sunt tatal paratei...................,pentru care am fost obligat la prestarea unei obligatii de intretinere lunare de.....................lei,prin sentinta civila nr.............,pronuntata de Judecatoria......................,pana la terminarea studiilor, nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani.
De la data pronuntarii respectivei sentinte,fiica mea a incetat studiile,conform adeverintei nr.....................,emisa de....................,pe care o atasez la dosar.
Mai mult,invederez ca in prezent fiica mea majora este angajata in munca la.......................,cu sediul in..................,in calitate de................
Fata de faptul ca parata a incetat studiile si ca in momentul de fata munceste,asigurandu-si singura subzistenta,solicit sistarea pensiei de intretinere fata de aceasta.
In drept:
Imi intemeiz actiunea conform art,86 si 94 c.fam.
Semnataura
Data
Domnului Presedinte al Judecatoriei..................