Bunicul meu a obtinut un titlu de proprietate conform legii 18 pe un teren intravilan. A decedat in anul 2009 noiembrie inainte de a putea ridica titlul de proprietate. Acesta a fost ridicat de la primarie de unchiul meu in aprilie 2010 .Avand acelasi nume cu bunicul S.F. a intabulat acest teren si doreste sa-l vanda. Mentionez ca dupa moartea lui S.F senior nu s-a facut succesiune, deoarece a vandut toata proprietate lui S.F junior.Doresc sa stiu daca este vre-o cale ca mama mea, fiica lui S.F. senior sa primeasca partea de mostenire de pe acest teren,acesta nefiind incadrat intre bunurile vandute cu act de vanazara cumparare dintre tata si fiu.
Buna ziua !
Trebuie sa deschideti succesiunea. In acest sens , avand in vedere neintelegerile din familie , veti fi obligati sa introduceti o actiune in instanta. In acest sens va sfatuiesc sa apelati la un avocat.
In alta ordine de idei , in cazul in care unchiul vinde terenul ce intra in masa succesorala, actul poate fi atacat in instanta.
Cu stima !
Poate n-am inteles eu bine, dar daca SF senior moare in 2009 si SF junior ridica titlul abia in 2010, cum Dumnezeu putea SF senior sa-i vanda fiului sau proprietatea, atata vreme cat nu a avut TP, si, subsecvent, nici cadastru si intabulare????????????
Ce sa fac?
dienusa
S-a emis un TP pe numele tatalui meu si al cumnatei mostenitori ai def. MG...MG il chema si pe fratele lui tata....Terenurile au apartinut lui ... (vezi toată discuția)