Sunt functionar public de conducere aflat in concediu de crestere a copilului pana in mai 2011, conf unui HG in cadrul ministerului unde lucrez , se aplica o reorganizare prin schimbarea denumirii serviciului pe care l-am condus iar conform normativelor emise prin decizie de agentie nationala ierarhic superioara, posturile de conducere se vacanteaza titularii primind preaviz in termen de 72 ore ! ce se intampla in situatia mea? nu imi fac probleme deosebite insa ma interesa speta avand in vedere ca in ian 2011 se naste cel de-al doile copil si intentionez sa raman in CCC in continuare si nu stiu cum ma afecteaza multumesc
nu va faceti probleme daca ati ocupat functie de conducere inseamna ca sunteti o persoana pregatita profesional si capabila sa va gasiti un post mai bine platit in privat , oricum la stat salariile sunt f. mici.
Am lucrat si eu la stat si mi s-a restructurat postul, am cautat si mi-am gasit in privat un post unde gastig aproape cu aproape 50% mai mult.
Multumesc pentru incurajare , nu imi fac probleme insa ma interesa speta avand in vedere ca in ian 2011 se naste cel de-al doile colip si intentionam sa raman in CCC in continuare si nu stiu cum ma afecteaza