avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestatie pentru demitere din functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestatie pentru demitere din functie

As dori sa ma ajutati si pe mine cu aceasta problema. Este nevoie de un avocat, ca sa fac o contestatie la Palatul Justitiei pentru o demitere din functie?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:59, 24 Septembrie 2010
Dvs. apreciati acest lucru.Daca considerati ca puteti face contestatia singura, nu aveti nevoie de avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! imi poate cineva oferi un model acceptabil de cerere ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Buna ziua ! Imi poate cineva oferi un model acceptabil de CERERE DE APEL in cazul respingerii de catre instanta de fond a Contestatiei la executarea silita ... (vezi toată discuția)
Concedierea disciplinara ionela18 ionela18 Am fost angajat la o firma 2 luni si mi-am depus demeisia iar la sfarsit am fost anuntat ca nu mi sa luat in calcul demisia si am fost concediat disciplinar. ... (vezi toată discuția)
Raspunsul la intimpinare NeamtuAurel NeamtuAurel Dupa ce reclamantul a raspuns la intimpinarea mea,eu am citit raspunsul lui in dosar,iar acum am primit citatie la proces,poate cineva sa ma ajute spunindu-mi ... (vezi toată discuția)