avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

hotarare definitiva si irevocabila

Va rog spunetim ce pot face in situatia in care mi-a fost suspendat permisul pe 17.03.2008 ,in prima faza am facut contestatie,obtinand restituirea permisului,anularea procesului verbal si a amenzii cu termen de recurs in 15 zile,dupa care ma trezesc cu o scrisoare de la politie acum in 10.09.2010 precum ca trebuie sa predau permisul reiesind din aceasta ca ei au facut recurs pe data de 26.09.2010 eu nefiind instiintat de acest recurs si nestiind ca acea hotarare trebuia facuta definitiva si irevocabila #-o Va rog i-mi puteti spune daca mai pot face ceva? M-am uitat pe siteul minist. justitiei si i-mi arata hotararea pe care o am si eu fiind in favoarea mea cea din 2008.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 12:05, 24 Septembrie 2010
Daca nu ati fost citat la proces -in faza de recurs putem spune ca s-a judecat cu lipsa de procedura,situatie in care Decizia Tribunalului este nula.Se poate face contestatie in anulare si o motivati dupa ce luati cunostiinta de considerentele deciziei pronuntate in recurs.
Am omis sa va spun ca ar trebui normal sa formulati cererea despre care v-am vorbit rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la recurs flo2000 flo2000 Politia rutiera Iasi mi-a intocmit un proces verbal in urma caruia am primit amenda 540 ron si permisul suspendat 3 luni.Am facut contestatie si am primit o ... (vezi toată discuția)
Termen predare permis dupa respingere contestare proces verbal silviucostinel silviucostinel Buna ziua. Anul trecut in noiembrie mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 30 de zile pentru depasirea in zona cu depasirea interzisa. Am depus ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol ADIJ ADIJ Se poate repune pe rol o cauza solutionata printr-o hotarare irevocabila care a fost ulterior atacata cu contestatie in anulare admisa, caz in care hotararea ... (vezi toată discuția)