Eu am de recuperat niste bani de la o firma, careia banca i-a deschis proces de insolventa. Termenul pentru procesul de insolventa este 06 octombrie 2010. Eu am reusit sa fac poprire asiguratorie pe niste bani..si acum incerc sa fac executarea silita.
Care sunt sansele sa mi se accepte o opozitie la faliment, ca sa intarzii deschiderea pocedurii de faliment? Cat dureaza aplicarea unei executari silite?
Incearca o cerere de interventie in interes propriu;
Depune-o la instanta la termen -astfel incat instanta sa poata da termen pt comunicarea ei partilor;
Incearca sa o faci mai ampla, depune odata cu ea si toate actele pe care iti sprijini cererea in 3 exemplare-unul pt instanta,unul pt debitor si unul pt creditor;
Solicita sa-ti comunice un exemplar dupa cererea de chemare in judecata,intampinare eventual daca s-a facut;Trage de un termen .
Succes
Opozitia se solutioneaza printr-o sentinta.
Sentinta poate fi atacata cu recurs.
Termenul de solutionare pt recurs poate fi stabilit si peste 3-4 luni.
Executarea silita poate sa fie finalizata rapid sau dimpotriva, poate dura f mult.
Faliment
ilona.kaszta
Buna ziua, suntem o firma care este in insolventa, firma a executat o lucrare de constructie, firma beneficiara nu a facut plata lucrarii, iar firma care a ... (vezi toată discuția)