avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contributii pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contributii pfa

-sunt salariata cu cim unde mi se opresc toate cotizatiile,dar sunt si pfa(colaborez cu providentul),as vrea sa stiu ce cotizatii mai platesc
-am inteles ca se plateste numai cas 5,5% si impozit 16%
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:53, 24 Septembrie 2010
Corect, dar numai pentru sumele incasate dupa 13 septembrie 2010. Pentru sumele incasate in lunile iulie si august trebuie sa platiti si cas (pensii) si somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pfa daca ai si calitatea de salariat Zaicick2009 Zaicick2009 buna ziua, as vrea sa imi infiintez un pfa, dar sunt un pic bulversata in privinta taxelor obligatorii. am auzit mai multe variante cum ar fii: - daca ai ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 58/2010 mikloskinga mikloskinga Va rog să-mi răspundeţi la 2 intrebări: 1.Soţul meu este PFA -independent din 1998, de atunci plăteşte după norma de venit impozit .Acum 16% ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa aura otelea aura otelea ce contributii trebuie sa platesc de la 1.07.2010 daca sunt PFA ce decalratii, cand si unde se depun multumesc (vezi toată discuția)