in urma cu cateva luni am sesizat politia pt sesizarea de furt din locuinta de la tara ,in timpul sesizari la fata locului in prezenta organelor de politie am gasit bunurile sustrase intr-un imobil parasit la cca 30 metri de locuinta mea iar in urmatoarea sau prezentat pt a continua cercetarile si a ridica amprente dupa obiectele atinse de A N(autor necunoscut) Acum cateva zile am primit rezolutia de la parchet in care se constata in urma cercetarilor ca imobilul nelocuit apartine petentului si ca bunurile sustrase au fost depozitate in urma cu un an in acel loc uitand ca a de;pozitat acolo bunurile deci nu exista infractiune Specific ca acel imobil in care sau gasit bunurile nu imi apartine mie sau familiei si nici unei rude indepartate ce ;pot sa fac
Aveti termenul de 20 de zile sa contestati la procurorul ierarhic superior celui care a dat rezolutia,continutul acesteia,iar daca in 20 de zile,nu primiti raspunsul de la acesta din urma,puteti sesiza instanta de judecata competenta teritorial cu aceiasi contestatie.
Cred eu ca daca aveti posibilitati materiale ,ar fi bine sa puteti angaja un avocat care sa va sustina cauza.
Succes !
cel care a facut cercetarile in acest caz este un politist corupt si incearca sa apere autorii faptei si vreau sa raspunda pt ce a facut Asta este bataie de joc ma face proasta imi spune nu exista infractiune cand celalti colegi care au vazut rezolutia si au participat la cercetari au spus ca este cusuta cu ata alba
Angajati un avocat ,daca aveti posibilitati si dupa reformarea rezolutiei,aveti posibilitatea ,daca aveti probe cu care va puteti dovedi afirmatiile,sa formulati plangere penala la Tribunalul Judetean si sesizare la IGPR impotriva acestui politist,despre care afirmati ca este corupt