avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna dimineata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna dimineata

la ce anume se refera frazele:"dosarul referitor la decesul sotului dv a fost transmis spre arhivare in data de...." si "autoritatile informeaza ca nu a fost, inca , emisa nici o sanctiune in urma arhivarii dosarului"
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 11:34, 25 Septembrie 2010
Care este obiectul acelui dosar? Ce calitate a avut sotul dvs?
Cred ca frazele pe care le supuneti analizei noastre trebuie sa fie insotite de un preambul,respectiv in ce context au fost formulate.Dati-ne detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces in strainatate ContSters109337 ContSters109337 Am un coleg care s-a \"sinucis\" (s-a spanzurat cu cearsaful) in puscarie, in Italia. am si eu cateva intrebari, desi nu stiu daca am postat corect: - ... (vezi toată discuția)
Neacceptare succesiune mica00 mica00 Buna ziua, Sint chemata in instanta pentru lamurirea succesiunii dupa sotul bunicii mele decedate in 2006, de catre fratele acestuia, adica cumnatul ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face acum o succesiune după decesul bunicului - anul 1950? maraV maraV In urma decesului bunicului in 1950, Sectiunea Financiara sector III Albastru a redactat un Proces verbal de evaluare a impozitului succesoral in care erau ... (vezi toată discuția)