avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cumparat apartament cu sediu social
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cumparat apartament cu sediu social

Buna ziua,
am achizitionat in august 2007 un apartament de la o persoana fizica, acesta avand sediul social al firmei in acest apartament. In contract am trecut ca vanzatorul se obliga sa schimbe sediul social de la acest apartament in 15 zile de la data semnarii contractului, lucru care nu s-a intamplat. Ce pot face sa scap de problema, avand in vedere ca individul a disparut si nu mai dau de el?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Anda Alexandra Schieszer , Avocat 00:20, 24 Februarie 2008
Orice parte interesata poate cere radierea sediului social; iar in speta sunteti dvs, proprietarul spatiului folosit ca si sediu social.
alexandra.s a scris:
Doar societatea respectiva are dreptul de a radia sediul social.

Nu e adevarat! #-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2008
ContSters20980, utilizator
Si eu care credeam ca doar societatea respectiva are dreptul. Si chiar am avut o astfel de situatie in care n-am putut sa declar sediul social al unei societati intr-un apartament cu 2 camere unde existau 2 sedii sociale. Si am asteptat ca asociatul uneia dintre societati sa radieze sediul social.
Da....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce riscuri este supus proprietarul unui apartament in care se gaseste sediul social? windy windy Va rog sa ma lamuriti daca exista vreun risc pentru proprietarul unui apartament in care se gaseste sediul social al unei societati cu datorii foarte mari la ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu firma d3ag0s d3ag0s As dori sa stiu care este calea legala prin care pot forta schimbarea sediului social al unei societati comerciale. Povestea pe scurt este urmatoarea: in 2009 ... (vezi toată discuția)
Doua societati comerciale la aceeasi adresa Monicaluis Monicaluis Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Am inchiriat prin contract o garsoniera pentru a o transforma in sediu de firma. Avocatul firmei a mers la ... (vezi toată discuția)