avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu sunt de acord
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu sunt de acord

o sa incerc pe scurt,sa va explic problema mea,bunica a murit ...ea avind 4 copii,unul din ei a murit..acela fiind tatal meu ,de la bunica a ramas 4 ha de pamint agricol semanat de altcineva in fiecare an(societate agricola )...acum matusile mele vor sa vanda...dar eu si fratele meu nu suntem de acord sa vindem momentan acest teren (adica partea noastra 1 ha)...noi am spus ca vrem sa mai asteptam...dar ca suntem de acord ca ele sa vanda,sa se faca succesiune,intabulare si cadastru..deci toate actele in regula...sa se faca.....dar uite ca nu este asa...fratele meu a primit telefon sa vina sapt. viitoare sa ia banii..ca ele au vandut ...ca este terenul mamei lor..si ca ele fac ce vor...daca vrem sa luam banii bine daca nu iarasi bine...eu nu locuiesc in romania ,facand si procura fratelui meu special ptr asa ceva ..ca noi sa putem primi act de mostenitor ptr un hectar....ce-a putea sa mai fac??ele au zis ca deja au vandut!!!:sorry:
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:56, 25 Septembrie 2010
- sa inteleg ca pe certificatul de mostenitor sunteti 5 mostenitori;
- nu pot numai 3 dintre acestia sa incheie un contract de vanzare-cumparare, trebuie acordul tuturor
avocat Cristina Popescu
inteleg ca dvs (fratii) nu aveti un certificat de mostenitor, iar matusile au dezbatut succesiunea fara sa zica ca mai sunteti si dvs. cred ca numai asa au putut vinde.
daca nu sunteti de acord cu suma sau cu faptul ca au vandut, se pot anula toate actele intocmite..
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de v-cumparare fara succesiune? rompell rompell ASI VREA SA CUMPAR CASA BUNICILOR, DAR MAMA SI CEI 2 FRATI NU AU DEZBATUT SUCCESIUNEA, DAR SUNT DE ACORD SA-MI VINDA DOAR CASA SI TERENUL AFERENT,(BUNICII MAI ... (vezi toată discuția)
Pasi dezbatere mostenire PATRASCU_IUL PATRASCU_IUL Buna ziua, Rog pe aceasta cale ca un notar sau avocat sa ma ajutate cu pasii care trebuie urmati intr-un caz de mostenire si vanzare de terenuri. Iata sirul ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)