avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am reclamat dar nu am rezolvat nimic....
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am reclamat dar nu am rezolvat nimic....

Am reclamat-o pe postarita din satul meu de 2 ori pana acum pt neglijenta in serviciu si comportament obraznic,dar fara nici un rezultat. Postarita vazand ca nu rezolvam nimic reclamand-o, ne rade in nas si continua sa nu isi faca datoria fata de noi. Unde sa mai fac reclamatie.....la cine sa ma mai plang.....? Refuza sa imi mai dea si chitante...spune ca nu are.....si este a nu stiu cata oara.
Cel mai recent răspuns: ContSters142651 , utilizator 19:15, 26 Septembrie 2010
Daca apreciati ca detineti probe temenice si indubitabile care sa va sustina acuzele,sesizati oficial dirigintele oficiului postal al carui angajat este postarita
oare aceasta postarita obraznica nu se bazeaza pe ceva de are acest curaj?sunt unele probleme pe care nu le rezolvi decat direct la judet,acolo unde banuiesc ca trebuie sa fie cineva raspunzator si de soarta acestei postarite...
Postarita se bazeaza pe faptul ca a fost angajata cu relatii. Cred ca nu voi reusi sa rezolv nimic,oriunde as reclama-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa ma adresez? mihaela daniela mihaela daniela Buna seara cine ma poate ajuta nu stiu unde sa ma adresez ptr o reclamatie contra factoritei postale.Eu am avut o firma pe care am inchis-o la o adresa vecina ... (vezi toată discuția)
Model reclamatie ContSters142651 ContSters142651 Acum 1 luna am reclamat-o pe postarita din satul in care locuiesc pt neglijenta in serviciu, iar ea ca sa se razbune pe mine, m-a reclamat la randul ei la ... (vezi toată discuția)
Sesizare pentru nereguli in posta romana MikaD. MikaD. Vreau sa va spun ce am patit.Vineri am fost la oficiul postal 3 sa ridic un pachet din Canada continand lucruri pentru bebelusul meu si in momentul ridicarii ... (vezi toată discuția)