avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fise de post - help me
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fise de post - help me

:(Buna ziua,

Sunt noua pe acest forum si in domeniul resurselor umane. Va rog sa ma ajutati cu fise de post din domeniul constructiilor.Am nevoie urgent de ele.
Adresa mea de email este: gore_iuliana@yahoo.com

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iulidana , utilizator 16:15, 9 Decembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Ref.sistem de control intern/managerial 2015 daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa faca un sef de compartiment resurse umane pentru a pune in aplicare prevederile Ordinului 400/2015 , mai exact ref.la ... (vezi toată discuția)
Fisa post - inginer proiectant energetician AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Buna ziua! Am si eu nevoie urgent de o fisa de post va rog mult. inginer proiectant energetician (vezi toată discuția)