avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politia Economica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politia Economica

Buna seara,
am si eu o problema sa pot zice am primit acest mail astazi , ce parere aveti cineva imi face o farsa sau este chiar adevarat am instalat sisteme de operare numai la prietenii care nu stiau sa instaleze , si foarte multe persoane nu folosesc windows cu licenta deoarece este criza si sunt foarte scumpe acele cd-uri
Va Multumesc si astept un raspuns

Flag this message
Politia economica
Saturday, September 25, 2010 8:22 PM
From:
This sender is DomainKeys verified
"Radu Solomon" <radu.solomon@yahoo.com>
Add sender to Contacts
To:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx@yahoo.com
Pregateste-te ! Politia economica va veni la tine. Ai instalat deja prea multe sisteme pirat. Esti filat !

Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 19:24, 27 Septembrie 2010
O fi un politist de bun simtz....
Relaxati-va...chiar daca ati instalat niste programe pirat, este f. greu de probat asta...si plus, ati facut-o la persoane fizice...daca era la o firma sa zicem ca se putea, asa, tras de par, sa fiti chemat pt o declaratie...dar asa...
Iar faza cu filajul e tare...dvs. si SOV ce mai sunteti filati...
Nici procedural,nici altfel,politia nu procedeaza niciodata astfel,este o gluma ,cred eu "pusteasca",dar proasta a unui pusti fara prea multa minte
In mod sigur este o gluma "proasta" facuta de un "prieten" . Chiar daca ati instalat un program la un calculator al unei persoane fizice, nu este nicio infractiune. Numai daca este foslosit programul de o persoana juridica, atunci sunt intrunite elementele constitutive ale unei infractiuni prevazute de Legea nr. 8/1996 rep.
Raspundeti-le tot cu o gluma. Gen ca sunteti nepotul sefului Inspectoratului Politie Economica Bucuresti si ca-i asteptati cu interes, ca poate vor sa se ofere voluntari la restructurari.
ba mie mi se pare o gluma f buna din moment ce v-ati speriat.....=D> Probabil k e vreun concurent:)

Alte discuții în legătură

Cadou!!!-plangere penala??? Cornelia-Amanda Cornelia-Amanda In ianuarie am primit un telefon cadou dar intre timp,mai exact acum 2 saptamani,am pierdut telefonul...si m-am dus la politie(politia de la camin) sa anunt ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit ContSters248292 ContSters248292 Buna seara ! Astazi mi s-a intamplat ceva groaznic. Dar totul a inceput in urma cu doua zile, cand am fost sunata de un agent de politie care mi-a transmis ca ... (vezi toată discuția)
Mascatii la un nevinovat pici80 pici80 am un prieten care intr adevar a comis infractuini,nu este condamnat,intotdeauna ws a dus la polir\\tie cand a primit citatii...iar intr o zi,cand nu a fost ... (vezi toată discuția)