avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre terenuri

buna ziua,vreau sa va intreb daca am dreptul sa identic si sa inregistrez 2 terenuri pe numele meu care au apartinut bunicii mele.ea a decedat in 1996,pana in acel an parintii mei le-au lucrat.iar din 1996 si le au insusit 2 matusi.pe cf al casei terenurile apar ca fiind gradinile casei..este normal?cand am platit impozitul pe casa si curte am platit si pe terenuri. unul din terenuri este la vreo 400 de metrii iar celalalt la vreo 800m...ce termen pot invoca daca se poate..(uzucapiune?sau e mult prea tarziu?). ,va intreb pentru caci daca terenurile erau gardinile casei,bunica lasand parintilor mei partea ei din casa prin contract de intretinere nu este normal sa ne revina si ele(terenurile)?imi puteti da va rog niste sfaturi?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:37, 26 Septembrie 2010
Precizati daca s-a dezbatut succesiunea dupa bunicii dvs
dosarul este pe rol in instanta...acum dezbatem mostenirea si iesirea din indiviziune pt casa si curte,urmand si terenurile cand se v-a putea
Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2010
nicole852107, utilizator
In opinia mea este necesar sa va angajati un avocat care sa va reprezinte
mi-am luat un avocat dar am uitat sa-i zic si de terenuri...este cam incurcat cazul nostru,si a zis caci mai intai sa rezolvam cu casa si curtea pentru ca avem de facut iesirea din indiviziune de pe curte,si apoi de pe casa si mostenirea.pot sa adaug acum la dosar si terenurile cu pricina?
v-a spus f corect avocatul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri declarate/nedeclarate nicole852107 nicole852107 buna seara,pana in anul 1995,parintii mei au avut grija de bunica,in acelasi timp facandule si contract de intretinere pe casa.in tot timpul acesta (pana in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 de ani ancristida ancristida Buna ziua. Sunt intr-un impas. O persoana are certificat de mostenitor dupa parinti. Problema este ca tatal persoanei avea doar un certificat de mostenitor ... (vezi toată discuția)
Depistare numar cadastral nicole852107 nicole852107 Buna ziua!!nu stiu cum pot sa aflu numarul cadastral al unor terenuri,nici nu stiu exact daca au.bunica mea le-a dobandit timp de vreo cativa 10 de ani,de la ... (vezi toată discuția)