buna ziua,vreau sa va intreb daca am dreptul sa identic si sa inregistrez 2 terenuri pe numele meu care au apartinut bunicii mele.ea a decedat in 1996,pana in acel an parintii mei le-au lucrat.iar din 1996 si le au insusit 2 matusi.pe cf al casei terenurile apar ca fiind gradinile casei..este normal?cand am platit impozitul pe casa si curte am platit si pe terenuri. unul din terenuri este la vreo 400 de metrii iar celalalt la vreo 800m...ce termen pot invoca daca se poate..(uzucapiune?sau e mult prea tarziu?). ,va intreb pentru caci daca terenurile erau gardinile casei,bunica lasand parintilor mei partea ei din casa prin contract de intretinere nu este normal sa ne revina si ele(terenurile)?imi puteti da va rog niste sfaturi?
mi-am luat un avocat dar am uitat sa-i zic si de terenuri...este cam incurcat cazul nostru,si a zis caci mai intai sa rezolvam cu casa si curtea pentru ca avem de facut iesirea din indiviziune de pe curte,si apoi de pe casa si mostenirea.pot sa adaug acum la dosar si terenurile cu pricina?