avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie si alocatie nou nascut.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie si alocatie nou nascut.

Buna ziua! Sotia a nascut un copil pe data de 6 septembrie. Ea a fost angajata la 2 societati. Va rugam sa ne indrumati ce avem de facut pentru a beneficia de alocatie si de indemnizatie si daca ii sunt platite concediile medicale si indemnizatiile de la ambele societati. Am vrea sa stim ce au de facut ambele societati pentru ca, contabilii nu prea sunt amabili si comunicativi.
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 16:56, 26 Septembrie 2010
nu cred ca e o deformatie profesionala a contabililor sa fie asa, insa ei trebuie sa va emita o adeverinta din care sa rezulte perioada si salariul cu care ati fost incadrata si care trebuie depusa la biroul de prestatii sociale din cadrul primariei de care apartineti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale pe perioda ccc chirobanm chirobanm De unde se obtine fisa fiscala de pe perioada concediului de crestere a copilului? (vezi toată discuția)
Alocatia copilului adinamiia adinamiia buna am si eu o intrebare... am nascut pe 4 iulie anul acesta marti 13 iulie am mers la primarie sa fac dosarele pentru alocatia copilului ce dreputio are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Bogdan2009 Bogdan2009 Sotia mea urmeaza sa nasca la finalul lunii iulie inceputul lunii august. Lucreaza de 3 ani la aceeasi institutie cu contract cu norma intreaga pe perioada ... (vezi toată discuția)