avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere abuziva sau Nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere abuziva sau Nu?

am muncit in cadrul administratiei publice. la sfarsitul lui august am primit o hartie datata, cu nr de ordine in care mi se transmitea ca intru in preaviz si ca urmeaza sa incetez activitatea. la o saptamana dupa primirea hartiei, primarul a propus in sedinta de consiliu local concedierea mea pe motiv de restructurarea postului. Dupa indelungi dezbateri, propunerea sa a fost aprobata, pentru ca o parte din consilieri s-au opus. Atunci cum m/au anuntat ca sunt bagat in preaviz cu o saptamana in urma?!este un abuz?
Pot da institutia in judecata?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 27 Septembrie 2010
In instanta se va ataca doar decizia de concediere ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent -"abuz"- probleme cu angajatorul !!!! Gabriella& Gabriella& Buna seara, Respectuos va rog sa ma indrumati, sora mea se confrunta cu urmatoarea problema la locul de munca : Pentru ca situatia economica a ... (vezi toată discuția)
Un nou tip de conflict de munca dlumynyta dlumynyta Saptamana trecuta am fost convocata de seful meu la o sedinta si mi-a atras atentia ca a gasit c.v-ul meu pe un site de cautare a locurilor de munca si daca ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post twinkle23 twinkle23 Buna ziua, Poate sa-mi spuna cineva unde gasesc motivele legale pentru care se pot desfiinta posturile de munca si care este procedura corecta pentru ... (vezi toată discuția)