avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa impozit auto/taxa parcare 2003-2005
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa impozit auto/taxa parcare 2003-2005

Buna ziua!
As dori sa aflu cat a fost taxa pt. parcare si cea pt. impozitul auto pe anii 2003-2005.
In perioada 2003-2005 fiind in divort cu fostul sot(decedat in anul 2009) nu s-au achitat taxele auto.Nestiind acest lucru,acum sunt buna de plata.Incepand cu 15 martie 2005,in urma partajului masina a revenit fostului sot.
Pt. anul 2005 platesc integral sau doar pana la 15 martie?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: denise_ionelia , utilizator 15:39, 27 Septembrie 2010
Pentru anumite sume a survenit prescriptia generala
ynocentta a scris:

Pentru anumite sume a survenit prescriptia generala

:sorry: Nu prea am inteles. #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma numesc m.n.. in anul 2014 am divortat de fostul ... Maria Eve Maria Eve Buna ziua! Ma numesc M.N.. In anul 2014 am divortat de fostul sot. Anul acesta, pe 23 martie, m-am trezit cu contul blocat. Am aflat cu stupoare ca am o ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj ,impartirea bunurilor probleme probleme Buna seara!Un prieten are o problema si m-am gandit sa incerc sa intreb si aici si v-as ruga sa ma ajutati.Prietenul este divortat de aprox2 ani.Se mai poate ... (vezi toată discuția)
Scoatere din evidență fiscale autovehicul rămas la fostul sot Chitarane Chitarane Buna ziua. Am divorțat în 2016 dar nu am făcut si la partajul bunurilor. Fostul soț a rămas cu .masina, teren si casa, in fapt. Masina a vândut.o si a ... (vezi toată discuția)