In decizia de incetare a CIM scrie urmatoarele:"La data incetarii activitatii(15.09.a.c.), salariatul a beneficiat de plata preavizului pt. 15 zile lucratoare in per. 26.08-15.09.2010.In perioada cat se afla in preaviz societatea ii plateste drepturile salariatului cf. Codului Muncii."
O MARE MINCIUNA!!! Nu am primit nimic. Nu am semnat decizia.I.T.M.-ul il poate forta cumva pe angajator sa-mi plateasca preavizul?
Daca 15 septembrie este ultima zi de preaviz se poate sa-mi incheie CIM-ul tot cu 15?
1. Decizia contine o contradictie: intati zice ca a platit preavizul si apoi zice ca va plati drepturile salariatului conform Codului muncii.
2. Faceti o sesizare la ITM sa verifice bine decizia de concediere.
3. Apoi, perioada de preaviz este de 20 de zile lucratoate, conform CCMUNN pe anii 2007-2010.
4. Daca ITM nu convinge pe angajator sa va plateasca drepturile salariale plus salariul compensator puteti da in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
4. CIM inceteaza cu prima zi dupa ultima zi de preaviz.
Multumesc frumos pt. raspuns.
Intreba cineva pe un alt topic in cat timp poate duce actele pt. somaj si i s-a raspuns "cat mai curand".Totusi,nu este un termen limita?
Am stat 3 saptamani sa-mi faca o decizie ca cea de sus X-( ,mai stau o saptamana sa-mi faca Anexa 14 X-( ...poate intre timp voi beneficia si de plata preavizului:)).Cei de la CASS nu mi-ar putea completa anexa? :sorry:
Actele la somaj le puteti duce in termen de 30 de zile de la data incetarii c.i.m., astfel incat sa beneficiati de indemnizatia de somaj de la acea data.
Daca le depuneti dupa acest termen, veti beneficia de somaj de la data depunerii cererii.
De ce ati avut preaviz de numai 15 zile lucratoare ? .... CCMN prevede 20 de zile lucratoare.
Lichidare
anda_bebeko
Buna ziua,
Pana la data de 17 iulie am fost angajata cu 8 ore/zi la angajatorul X, dupa aceasta data semnand un act aditional la CIM prin care am fost ... (vezi toată discuția)