avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... calitate procesuala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

calitate procesuala

Instanta a pus in vedere aparatorului sa faca dovada calitatii de reprezentant desi avea o delegatie semnata de administratorul judiciar- intr-un dosar care avea ca obiect obligatia de a plati o suma de bani motivat de faptul ca fiind reprezentantul administratorului ii trebuie nu stiu ce hotarare. Nu am inteles despre ce era vorba .. stie cineva?
Cel mai recent răspuns: S.P. PRACTIS SPRL , Practician in insolventa 15:48, 27 Septembrie 2010
Daca avocatul dvs. reprezenta administratorul judiciar numit in cauza este corect ca instanta, pe langa delegatia semnata de administrator, sa solicite si hotararea A.G a creditorilor care au fost de acord/nu sa angajeze un aparator pentru a va demara/sustine interesele.
E o decizie in acest sens. Nu imi aduc aminte acum .. dar am sa revin si va indic exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiunea unui judecator care amana o cauza la cererea unui avocat fara delegatie la dosar? cezarad cezarad Care este sanctiunea unui judecator care amanda o cauza l cererea unui avocat fara delegatie la dosar? Practic la unul din termene, pentru inculpatul X s-a ... (vezi toată discuția)
Insolventa- calitate de reprezentant de a introduce somatia de plata- administrator speccial valery valery Buna ziua, O societate care e in insolventa a introdus o somatie de plata de catre administratorul special si debitorul invoca exceptia lipsa calitatii de ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa ContSters145250 ContSters145250 Va rog sa ma ajutati cuun sfat in urmatoarea problema: O societate doreste sa cumpere niste produse de la o alta societate care se afla in procedura generala ... (vezi toată discuția)