va referiti la termene, nu " audiente"- depinde de situatie, depinde de complet, depinde de d-voastra; in principiu nu mai mult de 2-3 termene; daca exista in schimb interes in tergiversarea cauzei, se poate ajunge si la mai multe.
avocat Cristina Popescu
scuzatima nu am inteles bine fostul sot face recurs pt incredintarea unui minor am facut apel si lam castigat eu acum el face recurs vreau sa stiu cat tine acest recurs cit poate sa traga el de timp??????
Nu va poate raspunde nimeni cu certitudine cat poate dura judecarea recursului declarat de sotul dvs. Poate fi un termen sau mai multe, cate exact n-avem de unde sa stim.
V-am mai raspuns si cu alta ocazie si v-am recomandat sa puneti in executare hotararea tribunalului pentru ca este definitiva si sa incepeti demersurile pentru a va recupera copilul pe care nu l-ati vazut de 2 ani daca retin bine.. insa inteleg ca mergeti pe varianta aleasa de avocatul dvs., in aceasta varianta mai aveti de asteptat pana se va inainta dosarul la curtea de apel, pana se va fixa termenul de juecata , pana se va judeca recursul.:sorry: