avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

buna ziua o intrebare cate audiente se fac in un recurs pt incredintare minor ?????????? .Si cat este de lung un recurs cat poate dura ???'
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:49, 27 Septembrie 2010
va referiti la termene, nu " audiente"- depinde de situatie, depinde de complet, depinde de d-voastra; in principiu nu mai mult de 2-3 termene; daca exista in schimb interes in tergiversarea cauzei, se poate ajunge si la mai multe.
avocat Cristina Popescu
scuzatima nu am inteles bine fostul sot face recurs pt incredintarea unui minor am facut apel si lam castigat eu acum el face recurs vreau sa stiu cat tine acest recurs cit poate sa traga el de timp??????
Nu va poate raspunde nimeni cu certitudine cat poate dura judecarea recursului declarat de sotul dvs. Poate fi un termen sau mai multe, cate exact n-avem de unde sa stim.
V-am mai raspuns si cu alta ocazie si v-am recomandat sa puneti in executare hotararea tribunalului pentru ca este definitiva si sa incepeti demersurile pentru a va recupera copilul pe care nu l-ati vazut de 2 ani daca retin bine.. insa inteleg ca mergeti pe varianta aleasa de avocatul dvs., in aceasta varianta mai aveti de asteptat pana se va inainta dosarul la curtea de apel, pana se va fixa termenul de juecata , pana se va judeca recursul.:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutatima sa inteleg sandu milica sandu milica buna ziua ajutatima sa inteleg cu hotararea judecatoreasca nu mio da judecatorul hotararea definitiva si irevocabila sau trebuie sa o ceara avocatul meu in ... (vezi toată discuția)
Atacare hotarare definitiva si irevocabila petronela popescu petronela popescu dupa castigarea minorului in judecatorie si in tribunal l-am pierdut la recurs la curtea de apel craiova dupa o discutie de 5min.am cerut respingerea ... (vezi toată discuția)
Avocat: nu am primit chitanta sandu milica sandu milica buna avocatul meu nu mia dat chitanta pt urmatoarele procese : incredintare minor, program vizita minor,apel dupa care primul proces si program vizita minor ... (vezi toată discuția)