avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit de nevoi personale

Daca de ex, o persoana face un credit de nevoi personale si cu o parte din banii respectivi achizitioneaza un bun si mai departe il vinde unei terte persoane, in cazul in care nu plateste 2 rate banca poate cere revocarea contractului de vanzare-cumparare al bunului respectiv?:D
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:39, 16 Decembrie 2007
:)) agenda??? :))
A gresit fata, iart-o!
Chiar daca ea nu iarta pe nimeni ... :))
:)):)):))
Chiar am scris agenda... #-o Si nu mi-am dat seama nici la recitire... :O

Da, mersi pentru portia de ras.
Daca nu s-a prevazut expres in contract ca cumparatorul preia creditul si nu s-a stipulat si acordul institutiei de creditare, cumparatorul initial continua sa plateasca creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere arhiva ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am un credit bancar pe 10 ani si dupa 8 ani de plata am intarziat la plata ratelor fapr ptr. care banca a cesionat creanta la o firma de recuperere. ... (vezi toată discuția)
Vanzarea masinii achizitionate prin credit bancar ana cata ana cata pot vinde masina care este achizitionta prin credit bancar?contractul este de garantie reala mobiliara de ce banca a solicitat o copie de pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Ipoteca mobiliarã criss15 criss15 Buna seara! Art.2343 din N.C.civ prevede ca ipoteca este un drept real asupra bunurilor mobile si imobile. Intrebarea mea este care mai e diferenta dintre ... (vezi toată discuția)