avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Actionare in judecata de catre asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Actionare in judecata de catre asociatia de proprietari

Am si eu o intrebare, avand niste probleme financiare, am ajuns cu restanta la intretinere si am fost actionat in judecata. As dori sa stiu la primul termen ce trebuie sa fac. Va multumeipatsc antic
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 23:09, 27 Septembrie 2010
In raport de valoarea restantelor,aveti posibilitatea ca pana la primul termen sa contactati presedintele de asociatie/comitetuul executiv si sa negociati o esalonare a restantei.
O eventuala intelegere scrisa poate fi introdusa in instanta si ar conduce la solutionarea amiabila a cauzei
Infatisarea la primul termen este maine. in conditiile acestea as dori ce trebuie facut maine
Sa fiti cooperant in fata instantei unde veti spune, daca veti fi intrebat, solutia dv. de a plati restanta, in rate, in cate rate, pana cand etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata de asociatia de proprietari baciuc29 baciuc29 buna seara.am fost dat in judecata de asociatia de proprietari avand debitul 0 si penalitati de 1700 ron.eu nu am cash 1700 ron la acest moment,asa ca sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as avea și eu nevoie de niște răspunsuri . azi ... rabinu85@yahoo.com rabinu85@yahoo.com Buna ziua , as avea și eu nevoie de niște răspunsuri . Azi am primit o Înștiințare de chemare in judecată pt restanta întreținere in valoare de 4500 ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - restante intretinere mihluk mihluk Am avut un chirias care nu a platit intretinerea de mai multa vreme si am ramas cu un debit substantial, fara posibilitatea recuperarii de la fostul chirias. ... (vezi toată discuția)