avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

am o fetita de un an si doua luni,rezultat dintr un concubinaj,daca mi l incredinteaza mie,pot cere ca tatal ei sa nu o poata lua la el,sa aiva drept de vizita,dar in prezenta mea?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:04, 27 Septembrie 2010
da, se poate cere in instanta ca tatal sa viziteze copilul minor intr/un loc anume si in prezenta mamei, dar aceasta solicitare trebuie motivata temeinic
el nu a venit la copil de 3 luni,si nu ia trimis nici macar o cutie de lapte,dar vrea sa ceara sa o ia la el
cred ca prin varsta fff mica, vizita ar fi in prezenta dvs dar asta numai pana mai creste. tatal are aceleasi drepturi ca dvs.:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizite minor adeema adeema sunt insarcinata in 4 luni si intentionez sa divortez.in ideea ca tatal nu ar recunoaste copilul as dori sa stiu daca exista posibilitatea pe viitor ca el sa ... (vezi toată discuția)
Ordonanta prezidentiala - onorariu river river Buna seara, Divort cu minor 3 ani. Copil incredintat mamei, de fapt e crescuta de bunici la 100 km distanta de bucuresti, mama copilui lucrand la bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Custodie si pensie alimentara virgo19 virgo19 Buna ziua! Am nevoie de niste informatii si v-as fii recunoscatoare daca ma puteti ajuta...Am o fetita de 8 luni, sunt despartita de tatal ei, nu am fost ... (vezi toată discuția)