avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie act administrativ fiscal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie act administrativ fiscal

Buna ziua,
Am fost primar intr-o loc pana in 2008 si am avut o licitatie pentru pietruire.Am avut hotarare de consiliu, publicare in SEAp, insa actualul primar anul trecut a chemat DGFP-ul care a constatat ca lipseste procesul verbal de receptie a lucrarii si a concluzionat ca eu trebuie sa platesc prejudiciu valoarea lucrarii plus dobanzi din 2007.Actualul primar a fost consilier si a fost de acord cu licitatia la vremea respectiva.Am contestat procesul verbal de inspectie al DGFP pentru prejudiciu, desi ei in proces au spus ca se considera contraventie sio pt ca a trecut termenul se prescrie, dar ca totusi trebuie sa platesc prejudiciul.Astazi am aflat ca mi-a fost respinsa contestatia.Se poate sa fi fost respinsa, dar judecatorul sa fi completat ca nu trebuie sa platesc prejudiciul?VA intreb pentru ca in timpul procesului, judecatoarea era foarte revoltata ca cei de la DGFP si-au luat atributii de stabilire a prejudiciului.Si acum...exista posibilitatea ca anumite parti din contestatie sa fi fost aprobate?
Cel mai recent răspuns: SashaVDK , utilizator 09:48, 28 Septembrie 2010
Da, este posibil sa se admita in parte.
DGFP-ul concluzioneaza : conform art x,y din Leglile, OUG etc...se considera contraventii dar intrucat a fost depasit termenul se prescriu, si exact ultimele randuri din procesul verbal spun ca totusi ei considera ca trebuie sa platesc un prejudiciu de x lei.
Eu am contestat procesul lor verbal, dar am admis contraventiile, insa am contestat in speta faptul ca au stabilit un prejudiciu.

Am citit pe portalul curtii de apel ca mi-a fost respinsa contestatia ca nefondata.Si vroiam sa stiu daca exista posibilitatea sa fi fost respinsa, dar sa fi fost respins si prejudiciul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare SashaVDK SashaVDK Buna ziua, in 2008 ca primar al unei localitati, am facut o lucrare de pietruire, dar angajata mea a dat termen de depunere a contestatiei pentru firma care a ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni SashaVDK SashaVDK Buna ziua, Socrul meu a fost primar intr-o comuna din 2004-2008.A avut un acord cadru pt pietruirea satului.Lucrarea si plata s-au facut in 3 transe.Ultima ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru Rmilitaru Rmilitaru Am dat in judecata un vecin, care a construit un imobil ale carui cote sunt cu 25% mai mari decat proiectul autorizat si primaria, pentru ca inspectorul de ... (vezi toată discuția)