avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort strainatate

Buna ziua
Spuneti-mi va rog, ce trebuie sa fac daca sentinta de divort se da in timp ce eu nu mai sunt in tara? Trebuie sa ma intorc pentru a-mi schimba actele? Si cu noile acte de identitate daca ma intorc, va trebui sa imi refac si viza? Vorbesc de Emiratele Arabe Unite. Eu lucrez aici si mi-e teama sa nu am probleme avand in vedere ca se schimba numele. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:30, 28 Septembrie 2010
trebuie sa va intoarceti sa va schimbati actele si sa cereti si modificarea noului nume pe viza.
buna ziua.
nu este obligatoriu sa va intoarceti personal pt. a rezolva aceasta problema.
puteti mandata un tert in vederea efectuarii acestor demersuri.
faceti o procura notariala pe numele unei persoane anume care sa poate sa obtina hotararea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa trecerea unui certificat de casatorie dintre mine cetățean roman și cetățean egiptean in registrul primăriei din timișoara ? LucicaSop LucicaSop M-am căsătorit la 3 Noiembrie 2016 cu un cetățean egiptean la ambasada Egiptului din Emiratele arabe unite. Din motive personale, abia acum am demarat ... (vezi toată discuția)
Important!!! bună ziua. as avea nevoie de soluții și ajutor pentru ... Carmen431980 Carmen431980 Ajutor!!! Bună ziua. As avea nevoie de soluții și ajutor pentru o mama cu 7 copii. Povestea pe scurt suna cam asa, mama de naționalitate roman, ... (vezi toată discuția)
Reîntregirea familiei Mari1978 Mari1978 Buna ziua Sunt cetățean roman căsătorită cu cetățean sirian de 14 ani avem împreuna 4 copiii iar el are viza de stabilire in Emiratele arabe unite eu ... (vezi toată discuția)